Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
LM18 banner lang.JPG
 
Velkommen til landsmøte!
 
Norsk Sjøoffisersforbunds 15. landsmøte avholdes lørdag 22. september kl. 09.30- ca. 17.00 på Scandic Bergen City hotell. Alle forbundets medlemmer kan delta på landsmøtet. Til landsmøtemiddagen kl. 19.00 er ledsagere også invitert.
 
​TID OG STED
lørdag 22. september kl. 09.30- ca. 17.00 på Scandic Bergen City hotell.   
 
IKKE  TIL STEDE?
Hvis du ikke deltar på landsmøtet, men vi vite hva som skjer, må du følge med på www.facebook.com/sjooff. Her oppdaterer vi under veis.
 
PROGRAM
  • Fagseminar.
  • Landsmøtets dagsorden: Behandling av forbundets aktiviteter, planer og økonomi.
  • Uravstemming og styrevalg: Resultatet av uravstemming/styrevalg legges frem.
  • Middag
 
DELTAKERINFORMASJON
Ved registrering får du en deltakermappe med alle saksdokumenter. Lenke til saksdokumenter som er lagt ut på forhånd finner du i bekreftelseseposten. 
 
PRIS
Landsmøtedeltakelse og landsmøtemiddag for deg og din ledsager er inkludert i medlemskontingenten.
 
PÅMELDING/AVMELDING
Dersom du er medlem og bare ønsker å delta på selve landsmøtet (ikke middagen) er påmelding ikke påkrevet – det er bare å stille opp! Du må være påmeldt for å delta på landsmøtetmiddagen. Ta kontakt hvis du er usikker på om du er meldt på.
 
Hvis du er påmeldt, men blir forhindret fra å møte, må du gi oss beskjed straks. Ring 22 00 55 00 0830-1500 man-fredag, eller e-post oslo@sjooff.no når som helst.
 
Husk at ledsagere også er invitert til landsmøtemiddagen. På lørdag arrangerer vi gratis tur for ledsagere mens landsmøtet pågår. Det blir guidet tur i Bergen og omvisning og konsert på Troldhaugen. Program ledsagertur Bergen.pdfProgram ledsagertur Bergen.pdf
 
Hvis du er hovedtillitsvalgt eller har andre verv i forbundet, ber vi om at du kontakter oss før du melder deg på for mer informasjon om tilknyttede arrangementer.

OVERNATTING
Du må selv bestille og betale overnatting hvis du har behov for dette. Forbundet har reservert
et stort antall rom på Scandic Bergen City hvor også selve landsmøtet finner sted.
Kontakt hotellet på mail bergencity@scandichotels.com eller på telefon 55 33 33 00.
Oppgi bestillingskoden NOR190918 / booking ref. 46455861. Denne koden kan ikke brukes på nettet, du må altså ta direkte kontakt med hotellet.
 
REISE
Du må selv arrangere og bestille din reise. Forbundet refunderer deler av reiseutgiftene for medlemmer som bor langt unna Bergen. Reisestipend utbetales etterskuddsvis og på grunnlag av dokumenterte reiseutgifter. Beløpene er maksimumsbeløp. Mer informasjon om reisestipendets beløp finner du i her.