Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Ungdomskonferansen 2015

27.01.2015

​Vinterens vakreste eventyr!

Onsdag 11. februar arrangerer Norsk Sjøoffisersforbund maritim Ungdomskonferanse i Horten for nautikkstudenter i Sør-øst Norge.


​Det er nautikkstudenter ved fagskolen i Kristiansand, samt Fagskolen i Vestfold og Høgskolen i Buskerud og Vestfold som inviteres til denne konferansen. Andre kan selvfølgelig også komme å lytte til foredragene. I år er konferansen lagt til Høgskolen i Buskerud og Vestfold, campus Bakkenteigen (auditorium A1-30 Larvik). Dette er konferanse som går på rundgang mellom landsdelene (sist gang var det i Harstad for skolene i Nord-Norge). Et gratis arrangement for studenter med det enkle formål å gi studentene et faglig og nettverksmessig utbytte de ellers ikke ville fått!

Tema for årets konferanse er e-navigasjon og Human factor. Etter avtale med ledelsene i Kristiansand og Vestfold er nautikkstudentene gitt fritak fra ordinær undervisning denne dagen for å kunne delta på dette fagarrangementet.

Selve konferansen foregår som sagt på høgskolen, men på kvelden inviterer vi til tapas på Thon Hotel Åsgårdstrand. Her blir også studentene fra Kristiansand innlosjert*.

Det er gratis å lytte til foredragene, men middagen forutsetter medlemskap i Norsk Sjøoffisersforbund. Man kan melde seg inn via NSOFs nettsider eller under selve konferansen. Ønsker man ikke å melde seg inn, men likevel delta på middagen, må man selv betale det middagen koster.

 Programmet for ungdomskonferansen finner du her: Ungdomskonferansen 2015.pdf

Meld deg på Ungdomskonferansen 2015!

* Studenter fra fagskolen i Kristiansand hentes med buss utenfor Kvadraturen skolesenter tirsdag 10.2 klokken 1600, og fraktet til Thon Hotel Åsgårdstrand. Bussen returnerer fra Åsgårdstrand til Kristiansand torsdag morgen klokken 0800